Bezár
Mi is az az eszünk és fogyunk klub? - Kattints ide és tudj meg többet!
Fogyás, éhezés nélkül!
Belépés

Klubtagok tapasztalatai

Mi nem csodaszerek megvásárlására szeretnénk
rábeszélni, hanem egy egészségesebb életmódra!

A klub 12 alkalomból áll, hetente 1-1 óra.

A foglalkozások tematikáját nemzetközi, orvosi kutatócsoport dolgozta ki,
30 éves kutatómunka eredményeképpen.

Péter Juli

Az utóbbi 10 évben hízásnak indultam, 30 kg súlyfelesleg szökött fel rám. Ekkor döntöttem el, hogy mozogni kell, nincs mese. Beiratkoztam egy konditerembe, ahol a lányok megírták a nekem való programot. Nagy lendülettel és kitartással végeztem a gyakorlatokat. Heti 2 edzéssel indultam, majd mivel nem volt eredmény, áttértem a heti 3 alkalomra. Próbáltam a táplálkozásomon is változtatni, pld. este nem ettem semmit. Persze ezt nem bírtam sokáig, mivel az intenzív edzés sokkal nagyobb étvágyat csinált. 2,5 évig jártam kitartóan, mégis folyamatosan híztam.

Beláttam, hogy ez így nem jó,
valamilyen segítségre van szükségem, mert egyedül nem bírok megküzdeni a súlytöbblettel.

Így leltem rá az „Eszünk és Fogyunk Klub”-ra.
Azonnal jelentkeztem egy személyes állapotfelmérésre, aminek az eredménye mélyen lesújtott. A klubvezető határozottsága, hogy ebből az állapotból van kiút, és csak rajtam múlik, hogy elfogadom-e a segítséget, megerősített, hogy jó helyen járok.

Egyetlen előadást sem mulasztottam volna el a világ minden kincséért sem.
A tanácsokat megfogadva 12 hét alatt 8,70 kg-ot fogytam, ezzel megnyertem a fogyiversenyt.

Nem éheztem, nem voltam ideges.
Frissen ébredtem, több lett az energiám, és egyre nőtt a lelkesedésem.
Jelenleg már 20 kg-al vagyok kevesebb.
Egy új táplálkozási formát tanultam meg, mozgásnak pedig a napi egy óra sétát választottam, amire a férjem is elkísér.

 



 

A módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz!

Kainráth Éva

 

2010. februárjában találtam rá az "Eszünk és Fogyunk Klub"-ra, amely nagyon szimpatikus volt a neve alapján. A jelentkezést persze az utolsó napra hagytam, mondván, ha ott kell lennem, akkor lesz még hely (vagy hátha megúszom). Szerencsém volt, sikerült bekerülnöm a csapatba. Elsődlegesen az motivált, hogy képes legyek gyeremekeimmel együtt sportolni. A Klub óriási élmény volt számomra, a kezdeti lelkesedésen túlmenően később már a többiek sikere és buzdítása is segített motiváltságom fenntartásában. Számos elméletet ismertem a helyes táplálkozásról és az egészséges életmódról, de olyan hihetetlenül jól volt összeállítva a tananyag, hogy mindig újabb és újabb "AHA!" élmények értek. A Klub 12 hete alatt 12 kilót fogytam, ezzel megelőztem klubtársaimat, de a csoportban mindenki, aki betartotta a leckékben hallottakat, hasonlóan szép eredményt ért el. Azóta eltelt egy év és mára már 24 kg-al vagyok könnyebb.

 




 

A módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz!


Petrus Marcsi

 

Amikor először a klubba jelentkeztem, már többéves, „tapasztalt” fogyókúrázó voltam. Többek között a 90 napos diétát többször is végigszenvedtem és egyre elkeserítőbbé vált a helyzet. Állandóan fájt a gyomrom, napi szinten elviselhetetlen fejfájás kínzott. A bokáimat nem láttam, olyan dagadt ( vizes ) volt. A klub óriási élmény volt, mert végre a kedvenc ételeimet is megehettem és egyre jobban éreztem magam. Leadtam 8 kg-ot, ismét „láttam” a bokáimat, nem fájt a fejem, a gyomrom, ismét „én” voltam. Annyira tetszett a klub, hogy beiratkoztam másodszor is. Teljesen elképedtem, hogy még 35 cm-el karcsúbb lettem, holott a súlyom már alig változott. Az első klub óta már eltelt 2 év és tartom az elért eredményt és minden sokkal egyszerűbb, és ami nem utolsó szempont, még a költségeim is csökkentek. Ez a program valóban varázslatos, az egész életemet változtatta meg.

 

 

 


A módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz!

Antal Gyuláné

 

11 hónappal ezelőtt találkoztam, azzal a lehetőséggel, hogy bepillantást nyerjek a helyes táplálkozásról. Akkoriban rossz egészségi állapotom volt a helytelen táplálkozási szokásaimnak köszönhetően. Túlsúllyal küszködtem, kissé magasabb vércukorszinttel illetve kezdődő magas vérnyomással. Tudtam, hogy a túlsúly megszüntetésével az egészségi állapotom is javul, de a különböző fogyókúrák nem vezettek hosszantartó jó eredményhez. A klubban tanultak segítségével elértem ideális súlyomat. Ruhaméretem XXX-ről – M-esre változott. Biológiai életkorom 26 évvel kevesebb lett. Fittebbnek, egészségesebbnek érzem magam. Energiaszintem többszörösére nőtt. A torna, úszás ma már nem fáraszt ki, mint régen. Ennek alapja, hogy étkezési szokásaimon változtattam. A klub elvégzésével lehetőséget kaptam arra, hogy az életem minőségét megváltoztassam, amit hálásan köszönök! Hiszen egyik legnagyobb kincs az egészség!

 


 


 

A módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz!


Csernik János

 

A klubban tanultaknak köszönhetően leadtam 13 kg-ot, és csökkent a derékbőségem 10 cm-t. Mindezt éhezés és szenvedés nélkül. Sokkal egészségesebb vagyok, magasabb az energia szintem, jobb a közérzetem.

 


 

 

 

További klubtagok:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretnél hasonló változáson átmenni?

Mindegy hány éves vagy. Nem számít mekkora a túlsúlyod. Lehet, hogy csak szeretnél még karcsúbbá válni, vagy egyszerűen csak mindig energikus, fitt lenni és ezt hosszútávon is megőrizni.

Bármi is a célod, ha komoly az elhatározásod, velünk megvalósíthatod. Ne feledd, egy világméretű orvos- kutatócsoport 30 éves munkája áll mögötte.

Téged is várunk szeretettel, légy a következő csapat tagja!

Legyél te is győztes (egy életre).

Csak rajtad múlik!

 

 

 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.